Linde pakt aan!

Wordt Linde, student persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, van MBO Menso Alting Zwolle de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Linde

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Linde is genomineerd vanwege haar volgende kwaliteiten; een open houding, nieuwsgierigheid, onderzoekend vermogen, spontaniteit, krachtig in prestatie en ze heeft humor! Linde gunt iedereen de mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen, om zo de goede opleidingskeuze te kunnen maken binnen het mbo, die echt bij je talenten past. Linde wil graag voor iedereen genoeg diversiteit in uitdagingen op het mbo, dat iedereen een goede aansluiting mag vinden die bij zijn of haar eigen kwaliteiten past, en dat die capaciteit ook verder ontwikkeld kan worden om een goede werkplek in de maatschappij te kunnen vinden, waar je van waarde mag zijn.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Linde zet zich graag op een positieve manier in voor anderen in de klas. Zij heeft meegedaan aan BrainBoost, het excellentieprogramma binnen mbo Menso Alting Zwolle. Zij heeft een positieve inzet en is daarnaast ook actief in de studentenraad. Linde is van mening dat het niet persé om de speciale prestatie gaat die geleverd wordt, maar om wie je bent als persoon. Anders zou het altijd draaien om wat je doet, terwijl wie je bent belangrijker is. Wij zijn tenslotte geen ‘human doing’, maar een ‘human being’. Daarnaast heeft Linde geleerd dat er geen ‘toppen’ zijn zonder ‘dalen’. ‘’Want door de dalen groei je het meest!’’

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Fantastisch! Ik vind het een hele mooie uitdaging en kans om mijzelf, maar ook het mbo te mogen verbeteren. De nadruk ligt hierbij niet op veranderen, maar op verbeteren. Ik kijk nu al uit naar de ervaringen die ik mag opdoen, zodat ik die verder kan gebruiken als ambassadeur!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

‘’Het is belangrijk om in het hier en nu te leven, aangezien het leven in dit moment plaatsvindt. Met de studie die ik nu doe, wil ik mijn talenten nog verder ontwikkelen, en ga ik zien wat er op mijn pad zal komen!"

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Linde is een echte bruggenbouwer, heeft goede communicatieve vaardigheden, en laat zien dat ze al ver is in haar ontwikkeling voor haar leeftijd. Ze pakt dingen snel op en ziet overal kansen in. Voor mij is ze een echte uitblinker!"

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

‘We zijn heel trots dat we hebben mogen bijdragen aan de Linde’s ontwikkeling, en vinden het zeker terecht dat ze ambassadeur is geworden!’

School: MBO Menso Alting Zwolle
Adres:
Fuchsiastraat 1
8013 ZC Zwolle
Telefoon:
088-9508775Leerbedrijf:


Bekijk alle ambassadeurs 2018