top 10

Joost pakt aan!

Wordt Joost, student meewerkend horeca ondernemer, van ROC West-Brabant de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Joost

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Joost is gestart als Entreestudent (mbo niveau 1). Daar heeft hij een moeilijke periode afgesloten en is hij doorgegaan naar de opleiding gastheer/gastvrouw (niveau 2) Zoomvliet College. Ook deze opleiding heeft hij succesvol afgerond. Inmiddels zit hij in het laatste jaar van zijn huidige niveau 4 opleiding: echt een ongelooflijke prestatie!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Starten op niveau 1 en uitstromen op niveau 4, zegt genoeg. Bovendien is Joost een van de meest graag geziene studenten op onze horecalocatie!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Joost was erg blij verrast met zijn nominatie; hij waardeert deze erkenning enorm. Bijzonder aan dat moment was, dat hij in de keuken aan het werk was en direct de tijd nam om te praten over zijn passies en het promoten van het mbo in ons land!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Joost wil graag een eigen horecaonderneming starten. De precieze opzet zit nog niet in zijn hoofd, maar hij houdt een lijst bij van alle inspirerende dingen die hij tegenkomt zodat hij daar uit kan putten.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Joost start binnenkort bij Hotel Nassau Breda, dus ze kunnen nog niet uit ervaring spreken, maar ze kijken uit naar zijn komst.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Zijn huidige stagebedrijf, Hotel Nassau in Breda, is ontzettend trots op zijn nominatie. Zij kijken ook uit naar de geplande lunch half september. Andrea Kaim van de Raad van Bestuur komt dan langs bij het hotel om in gesprek te gaan met Joost.

School: Curio
Adres:
Postbus 699
4870AR Etten-Leur
Telefoon:
088-2098000
Website:Leerbedrijf: Hotel Nassau
Adres:
Nieuwstraat 21
4811 WV Breda
Telefoon:
076-8884921
Hoog bezoek voor de koning
Hoog bezoek voor de koning

Vandaag mag de koning kennismaken met hoog bezoek, onze ROCWB mbo-ambassadeur 2018.....