Jessie pakt aan!

Wordt Jessie, student mbo-productonderzoeker (technicus human technology), van Alfa-college de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Jessie

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Jessie is een bovengemiddelde studente en heeft afgelopen jaar veel aanzien gewonnen bij het docententeam vanwege haar betrokkenheid en inzet bij het project Sociale koelkast. Dit is een initiatief van een ondernemer om in het centrum van Groningen een koelkast met restanten uit restaurants te plaatsen, zodat mensen die het niet breed hebben ook kunnen eten. Ze haalt niet de hoogste cijfers, maar werkt wel met veel zelfvertrouwen en grote verantwoordelijkheid voor haar studie. Ze kent haar kwaliteiten en ook haar valkuilen. Kenmerken van haar zijn: perfectionisme, leidinggeven en aansturen, zelfverantwoordelijkheid, communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Zij was meerdere keren projectleider van de opleidingsthema’s van haar opleiding Human Technology (https://bit.ly/2MOJ4Nf). Ook was ze één van de kartrekkers van het project Sociale koelkast, waarbij zij verantwoordelijk was voor de communicatie met de opdrachtgever. Daarnaast had Jessie een actieve rol in de cross-over zorg- en techniekprojecten van de Health Hub Roden (https://bit.ly/2wpO159). Verder heeft Jessie het excellentieprogramma van de Mbo Topacademie van het Alfa-college (https://bit.ly/2obbof6) goed afgerond. Dat is natuurlijk een topprestatie te noemen!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik vind het een eer dat ik ambassadeur mag zijn voor Mbo Ambassadeurs namens het Alfa-college. Het feit dat ik veel projecten met beide handen aanpak, hier met volledige inzet in stap en dat dat wordt gezien door mijn docenten, maakt mij trots.
Nu ben ik bereid weer mijn uiterste best te doen tijdens de landelijke verkiezing om te laten zien dat het Alfa-college niet alleen het beste uit mij heeft gehaald, maar ook uit vele andere Alfa-college studenten met mij.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

De huidige doelen die ik voor mezelf heb gesteld zijn om mijn huidige opleiding met succes en vol trots af te ronden en dan vervolgens te ‘shinen’ bij HBO Technische Bedrijfskunde en hopelijk later te eindigen als een succesvolle carrièrevrouw met een managementfunctie!

School: Alfa-college
Adres:
Postbus 233
9700 AE Groningen
Telefoon:
0800-8100Leerbedrijf: