Emmie pakt aan!

Wordt Emmie, student specialist mode maatkleding, van ROC Tilburg de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Emmie

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Emmie is een enthousiaste en gepassioneerde student. Zij heeft het modevak in haar vingers. Emmie wil blijven leren, staat open voor nieuwe indrukken, is verdraagzaam en toegankelijk voor anderen. Emmie heeft leiderschapskwaliteiten en kan goed samenwerken. In de modecollecties die ze maakt, speelt duurzaamheid een belangrijke rol.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Emmie heeft de Tilburgse Fashion Award 2018 gewonnen. De jury was onder de indruk van dit toptalent. “Haar collectie laat een volledig plaatje zien. Alles klopt. De gekozen stoffen zijn erg mooi en het is prachtig gemaakt”, volgens de juryleden.

Emmie heeft tijdens haar opleiding meegewerkt aan het Indiaproject. Een project dat plaatsvond in samenwerking met de Rabobank Tilburg, het textielmuseum en verschillende andere Tilburgse bedrijven. Doel van dit project: de Indiase katoenboeren een markt bieden voor hun duurzaam geproduceerde katoen. Emmie vertelde tijdens interviews aan journalisten en op camera op overtuigende wijze het verhaal.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Super gaaf natuurlijk. Ik ben onwijs vereerd dat ik verkozen ben tot Ambassadeur, dat ik ROC Tilburg mag vertegenwoordigen."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Dankzij haar docenten, stages en medestudenten heeft Emmie ontdekt dat het docentschap bij haar past. Daar ligt haar toekomst. Zij gaat door naar het hbo, naar de opleiding Docent Beeldende Kunst & Vormgeving in Zwolle. Zo kan zij haar creativiteit combineren met haar passie om anderen te helpen.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Ik ben heel erg trots! Emmie verdient de titel Ambassadeur 2018 van ROC Tilburg. Zij is een op en top vakvrouw. Kiest heel bewust voor een combinatie van modepresentatie, vakmanschap en creativiteit. Emmie is met recht een fantastische Ambassadeur voor ROC Tilburg."

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Ook het leerbedrijf vindt het geweldig dat Emmie Ambassadeur is van ROC Tilburg. Ook zij zijn super trots.

School: ROC Tilburg
Adres:
Postbus 1330
5004 BH TilburgLeerbedrijf: L'AgoB
Adres:
Veemarktstraat 33
4811 ZC Breda
Telefoon:
076-5215299
E-mail:
Emmie
Emmie
Emmie wint Fashion Award 2018
Emmie wint Fashion Award 2018