Dion pakt aan!

Wordt Dion, student technicus mechatronica systemen, van ROC ter AA de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaalDion Dekkers


Interview met Dion

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Dion is een prettige leerling met een bovengemiddelde inzet, weet duidelijk wat hij wil, is doelgericht. Dion is een doorzetter en is zeer gedreven.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Dion doet de niveau 4 opleiding in twee jaar, hij doet dit zeer zelfstandig en heeft de route voor deze opleiding strak in z'n hoofd. Hij pakt waar mogelijk de onderdelen van de opleiding door elkaar. Zoekt met precisie het juiste bbl-bedrijf wat hem verder brengt in zijn ontwikkeling.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Dion vindt het een eer, en heel leuk dat hij op deze manier een 'uitgebreide schouderklop' krijgt.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Deze zomer studeert Dion af, hierna gaat hij naar Avans Hogeschool in Breda om mechatronica te studeren (ook duaal). En als het erin zit studeert hij hierna nog door aan de TU/e: Artificial Intelligence.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Dion is een gedreven persoon die alles wil oppakken. Hij is bij FMI-Engineering gekomen voor bedrijfsbureau ondersteuning, waar hij met zijn brede kennis al verschillende nieuwe toeleveranciers aan FMI-Engineering gekoppeld heeft. Hij heeft een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Dat hij nu ambassadeur is voor ROC Ter AA is heel terecht en een goede prestatie!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Dion wordt in het team gewaardeerd voor zijn inbreng van creatieve idee├źn en conceptontwikkeling. Zijn focus ligt op de mechatronische oplossingen. Dion is ontzettend gemotiveerd en gedreven. Als een klant een probleem heeft gaat Dion door totdat het probleem is opgelost, ook al wordt het 22.00 uur. Dion is een topmedewerker, met passie voor zijn vak!

School: ROC Ter AA
Adres:
Postbus 490
5700 AL Helmond
Telefoon:
0492-507909
Website:Leerbedrijf: FMI Engineering Best
Dion Dekkers
Dion Dekkers


Bekijk alle ambassadeurs 2018