Alain pakt aan!

Wordt Alain, student sport en bewegen, van ROC A12 de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Alain

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Alain is geselecteerd als ambassadeur vanwege zijn positieve grondhouding. In combinatie met zijn enthousiasme is hij in staat anderen in beweging te krijgen. Alain is leergierig en altijd bereid anderen te helpen. In zijn presentatie is samenwerking het thema. Daarbij geeft hij mooie voorbeelden over het succes dat samenwerking oplevert in de sport. Voor onze school (en voor onderwijs in het algemeen) is samenwerking een belangrijk item. Alain begrijpt dit en kan daar wat ons betreft een prominente rol in spelen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Alain heeft 500 km afgelegd op een mountainbike voor het goede doel. De organisatie van deze fietstocht heeft hij samen met een vriend uitgevoerd. Ze hebben zelf een trainingsschema gemaakt en de sponsoren binnengehaald. Ook levert Alain een grote bijdrage aan de organisatie en begeleiding van diverse sportactiviteiten zoals sportdagen en kampen. Het organiseren en begeleiden van deze activiteiten doet hij zowel voor school als voor zijn sportvereniging.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik vind het een enorme eer om ambassadeur te zijn voor ROC A12. Ik zie dit als een erg leuke uitdaging voor mijn zelfontplooiing. Met mijn rol als ambassadeur wil ik de kans om de samenwerking in het mbo verbeteren.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Alain zou graag een eigen sportzaak openen of een carrière als ski leraar ziet hij wel zitten.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Alain heeft het vermogen om activiteiten op een gestructureerde manier te organiseren. Alain toont inzet, betrokkenheid, is hulpvaardig en kan zich goed inleven in de belevingswereld van de doelgroep. Zijn professionele beroepshouding maakt hem een uitblinker.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

De stagebegeleider van Alain ter Horst vindt het ontzettend leuk en hij is trots dat zij als leerbedrijf een bijdrage hebben kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van Alain en dat daardoor deze nominatie mede tot stand is gekomen.

School: ROC A12
Adres:
Postbus 82
6710 BB Ede
Telefoon:
0318-455500
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Sportbedrijf Arnhem
Adres:
Fazantenweg 2A
6823 KW Arnhem