top 10
Wahid Zeldenrust
Aantal stemmen

Geef me je stem en
je hoort van me

Ik ben Wahid Zeldenrust, student ICT beheerder niveau 4 aan Deltion College

Door anderen te helpen, leer je zelf heel veel. Ik heb echt een passie voor ICT! Van lesgeven tot luisteren: sta open voor alles en je wordt vanzelf goed in wat je doet.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie

Wahid Zeldenrust

Deel mijn verhaalWahid Zeldenrust

Print mijn poster

Download poster


Interview met Wahid

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Wahid onderscheidt zich duidelijk van andere studenten door zijn bijzondere voorgeschiedenis, volwassen houding, gedrag en motivatie. Wahid is een voorbeeldstudent: hij is altijd op tijd, heeft altijd zijn werk af en hij is altijd bereid om andere studenten te helpen. Daarnaast heeft hij zijn hart gevolgd en bewust gekozen voor het mbo.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Wahid’s houding, gedrag en motivatie maakt dat hij het beste uit zichzelf haalt. Dat gaat verder dan alleen zijn schoolprestaties. Hij kan anderen er ook toe aanzetten om het beste er uit te halen.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik ben er uiteraard harstikke trots op. Ik vind het een leuke ervaring, en heel gaaf om te doen. Ik ben trots op mezelf dat ik genomineerd ben, en gekozen als ambassadeur/uitblinker. Ik weet dat ik het meeste uit alles probeer te halen en nu heb ik het gevoel dat ik dat daadwerkelijk gedaan heb. Ik vind het sowieso gaaf om ambassadeur te zijn omdat ik in het algemeen er van hou om mensen te helpen en op te staan voor de mensen die dat zelf niet kunnen of durven. Ik hoop dat ik met deze functie ook andere mensen kan gaan motiveren.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ik ben van plan om door te studeren in het vakgebied cybersecurity. Er is veel vraag naar en ik vind het harstikke interessant. Dit ga ik waarschijnlijk doen op het HBO en hopelijk kan ik over een paar jaar ook mijn eigen onderneming beginnen.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Wahid is een voorbeeldstudent! Hij is gedreven, werkt hard, weet wat hij wil en is bovenal erg behulpzaam. Hij wil voor iedereen het beste eruit halen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Het leerbedrijf is trots op Wahid zijn prestatie! Een terechte nominatie.

School: Deltion College
Adres:
Postbus 565
8000 AN Zwolle
Telefoon:
038-8503000
E-mail:
Website:
Leerbedrijf: Belfast Metropolitan College

Reacties (16)