Natascha Pfeiffer
Aantal stemmen

Geef me je stem en
je hoort van me

Ik ben Natascha Pfeiffer, studente Verpleegkunde aan MBO Utrecht

Ondanks dat ik slechthorend ben, laat ik me niet tegenhouden. Ik geef niet op. Zo zette ik me eerder al 200% in tijdens mijn vrijwilligerswerk in EthiopiŽ. Het is fijn een rolmodel te zijn.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie


Deel mijn verhaalInterview met Natascha

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Natascha is geselecteerd als uitblinker door haar vrienden, mede-studenten en docenten van MBO Utrecht. Zij heeft hiervoor zelf een campagne opgezet. Natascha is gekozen omdat zij heel gedreven is, hard werkt en doelgericht is. Wanneer Natascha een doel wil bereiken laat zij zich door niemand tegenhouden. Dit komt ook duidelijk terug in haar stage en bij haar vrijwilligerswerk. Ze geeft niet op!

Natascha laat zien dat hard werken wordt beloond en is een goede vertegenwoordigster van haar opleiding.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Natascha is een gemotiveerde student die zoveel mogelijk uit haar opleiding wil halen. Ze is slechthorend en zit voor het eerst op een reguliere opleiding, hier volgt ze de lessen zelfs zonder tolk. Tijdens haar opleiding heeft ze zich helemaal ingezet tijdens het vrijwilligerswerk in EthiopiŽ. In haar vrije tijd zit Natascha in het bestuur van de vereniging voor Nederlandse Dove Jongeren als secretaris.
Op haar stage blinkt Natascha echt uit, ze heeft veel passie voor het vak.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Het duurde even voordat Natascha aan het idee gewend is, maar nu beseft ze helemaal wat deze rol inhoudt. Natascha is erg blij met de nominatie en vindt het een eer dat zoveel mensen op haar hebben gestemd.

Natascha is blij dat zij een rolmodel kan zijn voor de dove gemeenschap maar ook voor de horende gemeenschap. Ze laat jongeren zien dat je hindernissen kan overwinnen wanneer je veel doorzettingsvermogen toont.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Na haar opleiding wil Natascha graag reizen en vrijwilligerswerk doen in ontwikkelingslanden.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

School: MBO Utrecht
Adres:
Columbuslaan 540
3526 EP Utrecht
Telefoon:
030 2815130
Leerbedrijf: