Aantal stemmen

Geef me je stem en je hoort van me

Ik ben Joris van Gils, student Voeding en kwaliteit aan Yuverta
Mijn nieuwsgierigheid brengt me op diverse plekken. Zo help ik mee op open dagen, regel ik excursies en begeleid ik studenten. Daar leer je ontzettend veel van. En kennis opent deuren.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Joris

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Joris is geselecteerd als ambassadeur omdat hij enthousiast meehelpt op open dagen, het regelen van excursies, meehelpt met het ontwikkelen van leerstof, begeleiden en helpen van eerste en tweedejaars leerlingen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Joris krijgt het voor elkaar om stage te lopen bij nog onbekende stagebedrijven en bij bedrijven waar je moeilijk binnenkomt (Coca Cola, Lonka en Perfetti van Melle). Dit is ook een hele prestatie om dit te regelen, door zijn nieuwsgierigheid en ambities lukt het hem om hele gave stages te regelen.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik had het zelf in eerste instantie niet verwacht om genomineerd te worden voor de titel van Helicon Kanjer 2017 en later. Dit komt omdat ik de dingen die ik doe zelf niet altijd zie als bijzonder of speciaal.
Het zijn meer dingen die ik doe om mezelf af en toe uit te kunnen dagen of om stof helemaal te kunnen snappen. Op deze manier kan ik leuke projecten neerzetten met een kleine toevoeging waardoor iets echt van mij is. Door vastberaden te zijn kom je met deze opleiding op de leukste plekken. Ik vind het dan ook leuk om te zien dat andere leerlingen na mij kunnen profiteren van de inzet die ik bijvoorbeeld tijdens stages toon!
Verder leert het doen van extra dingen me, om samen te werken en verder te kijken. Het zorgt ervoor dat ik skills van buiten het werkveld toe kan passen binnen de werkzaamheden binnen de beroepsgroep.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Door middel van de lessen en diverse bijzondere stages heb ik veel geleerd over de verschillende functies binnen het vak. Hierdoor heb ik voor mezelf een duidelijk beeld kunnen schetsen over welke richtingen ik wel en niet leuk vind.
Na mijn afstuderen wil dan ook graag verder leren door aan de slag te gaan in het werkveld. Ik heb het idee dat ik mij in de praktijk het sterkst kan ontwikkelen. Door te laten zien wat ik kan, wil ik een naar een volgende stap helpen. Zo denk ik zelf ook te kunnen groeien in een bedrijf, waardoor ik zelf ook steeds nieuwe uitdagingen op mijn pad krijg!

School: Yuverta
Adres:
Kooikersweg 2
5223 KA 's-Hertogenbosch
Telefoon:
0623081932
Website:Leerbedrijf: Coca-Cola


Bekijk alle ambassadeurs 2017
Reacties (2)

  • Conny
    Heel veel succes
       vrijdag 10 november 2017 7:22
  • Sophie
    Succes
       dinsdag 5 september 2017 22:12