Aantal stemmen

Geef me je stem en je hoort van me

Ik ben Jelmer Eijsink, student Machinist Grondverzet aan SOMA College
Door te doen waar ik goed in ben, behaal ik zowel op theoretisch niveau als in de praktijk goede resultaten. Het is tof om met grote machines te werken. Daarbij is samenwerking belangrijk. Veel leren, goed luisteren en verantwoordelijk zijn.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie


Deel mijn verhaalJelmer Eijsink


Interview met Jelmer

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Jelmer presenteert zich goed en heeft een positieve uitstraling. Hij is representatief voor een SOMA student: oprecht, vakbekwaam en nuchter. Jelmer is echter ook bovengemiddeld nieuwsgierig en durft zijn eigen koers te bepalen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Jelmer is een jongeman die uitblinkt in het gewone werk en een ongelofelijk goede vakman willen zijn. En dat vind hij de normaalste zaak van de wereld, dat siert hem.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Jelmer zegt in al zijn bescheidenheid: "Ik heb drie jaar lang gewoon netjes gewerkt op school en tijdens bpv en dan vind ik deze nominatie toch wel een hele beloning." Hij ervaart de nominatie toch wel een beetje als het kersje op de taart! Hij vind het heel leuk en is er erg enthousiast over.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Jelmer vertelt hoe hij zijn toekomst ziet: "Het laatste half jaar stage zit er bijna op. Voor het vak ‘’grondverzet’’ moet ik nog een proeve van bekwaamheid afronden. Als deze behaald is dan ben ik klaar met de machinisten opleiding. Ik kan terug kijken op een mooie vakgerichte opleiding! Maar ik ben nog niet klaar, voor het volgende schooljaar ga ik verder met de opleiding voor uitvoerder (kaderfunctionaris). Door deze opleiding er achteraan te doen krijg ik nog meer kijk en inzicht in het vakwerk van Machinist en uitvoerder. Ook geeft dit meerwaarde voor de toekomst. Als ik deze opleiding heb afgerond zal ik bij Nienhuis verder gaan als machinist/uitvoerder in de Infra."

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

BPV-Begeleider René Smit: "Jelmer heeft zijn opleiding goed gepland, in zijn eerste grote stage heeft hij alle opdrachten en examens afgerond om in het laatste jaar zich volledig te kunnen richten op zijn praktijk skills ter voorbereiding op de proeve van bekwaamheid. Gedreven jongen met een goed reflectief vermogen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Jelmer is een leerling vol passie voor zijn vak, hij is beste leerling die wij tot op heden hebben gehad. Hij is altijd enthousiast en een vrolijke verschijning en ook bij onze klanten komt hij goed over. Jelmer gaat ook verantwoordelijk en met zorg om met de machines.

Hij wil graag leren en luistert goed naar zijn leermeester. Hij heeft een groot reflectief vermogen en dat is op zijn leeftijd een zeldzaamheid.

Heeft alle drie de stages bij ons (Nienhuis) gedaan, zijn stage voor de opleiding K4 Uitvoerder gaat hij ook bij ons doen, wij zijn daar erg blij mee en ontvangen hem met open armen.

School: SOMA College
Adres:
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
Telefoon:
0341-499140Leerbedrijf: Nienhuis Transport & Grondverzet BV
Adres:
Flipseweg 13 A
7165 BL Rietmolen (oud)
Telefoon:
0545-221262
Jelmer Eijsink
Jelmer Eijsink
Jelmer in actie
Jelmer in actie
Jelmer Eijsink schoolfoto
Jelmer Eijsink schoolfoto
Jelmer op de machine
Jelmer op de machine
Jelmer trots op zijn werk!
Jelmer trots op zijn werk!


Reacties (2)

 • Bart
  Veel succes geniet van je (werk) vakantie ik zie je over 2 weken mooi gesproken goed verhaal
     woensdag 11 oktober 2017 15:26
 • nick
  very veel goodluckes to yoe, maat.

  xoxoxoxoxoxxoooooo
     maandag 9 oktober 2017 10:08