Evie de Best
Aantal stemmen

Geef me je stem en
je hoort van me

Ik ben Evie de Best, studente Manager verkoop reizen aan ROC De Leijgraaf

Mensen blij maken is echt mijn ding. Daarom ben ik dol op de reisbranche. Eerder dit jaar werd ik tweede bij de Landelijke Toerisme wedstrijd. Nu hoop ik eerste te worden.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie

Evie de Best

Deel mijn verhaalEvie de Best

Print mijn poster

Download poster


Evie

Interview met Evie

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Door deelname aan de Toerisme Bokaal, maar ook de persoon die Evie is heeft aan haar uitverkiezing bijgedragen. Evie is oprecht geïnteresseerd in anderen, ze past zich makkelijk aan bij anderen en kan vrijwel met iedereen opschieten. Deze eigenschappen worden door anderen erg gewaardeerd. Daarnaast loopt Evie als mbo student een hbo stage bij TUI. Dit is binnen een organisatie als TUI redelijk uitzonderlijk.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Evie is 2e geworden bij de landelijke toerisme wedstrijd en Evie volgt momenteel een hbo stage bij TUI.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Evie vindt het erg bijzonder dat ze genomineerd is voor landelijke uitblinker van het mbo. Ze vindt het geweldig dat anderen iets in haar zien, waarvan zij vinden dat dat iets is waar een uitblinker aan zou moeten voldoen.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Evie wil er graag uithalen wat erin zit en ze weet dat ze na het mbo door wil studeren aan het hbo. Haar doel is een studie te volgen aan de NHTV in Breda. Na haar hbo studie wil ze in de luchtvaart gaan werken.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Evie is enthousiast en heeft passie voor de reis - en hospitality branche. Ze weet wat ze wil, pakt aan en kiest voor uitdaging en verdieping. Een talentvolle dame! Een voorbeeld voor onze leerlingen en een aanwinst voor onze opleiding!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Ze zijn erg enthousiast en blij voor Evie. Ze vinden het een bijzondere prestatie! En ze vinden dit een kans is die Evie absoluut moet pakken, hierdoor kan ze als persoon verder groeien.

School: ROC De Leijgraaf
Adres:
Postbus 420
5460 AK Veghel
Telefoon:
0880 17 00 00
Website:
Leerbedrijf: TUI Nederland
Evie
Evie

Reacties (16)