Aantal stemmen

Geef me je stem en je hoort van me

Ik ben Erin Blom, studente Interactieve Vormgeving aan Grafisch Lyceum Utrecht
Of het nou gaat om vormgeving of het bouwen van websites: ik doe het met passie. Een opleiding moet je dan ook niet zomaar kiezen. Dat doe je bewust en met volle overgave. Als echte vakidioot pak ik alles aan.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Erin

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Erin is een echte alleskunner. Alles wat zij aanpakt leidt tot een perfect resultaat. Ze is gedreven, rustig, bescheiden en verstaat haar vak.

Erin blinkt uit als interactief vormgever, als stagiair en als ondernemer. Als student Interactieve Vormgeving houdt ze het niet alleen bij de skills van het vormgeven. Ze blinkt uit ook uit op het technische vlak. Zo programeert ze bijvoorbeeld ook de website die ze heeft ontworpen. Dat Erin een doorzetter is een duidelijk doel voor ogen blijkt uit het feit dat ze is begonnen de studie Allround DTP (cum laude geslaagd!) en nu in een versneld tempo de niveau vier opleiding IV doorloopt. Als klassenvertegenwoordiger weet ze haar medestudenten te motiveren en te enthousiasmeren. Haar vrolijke en constructieve houding werken aanstekelijk! In haar stage is de begeleiding van opdrachten haar kracht. Erin bewaart altijd de rust en is hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Erin is kritisch, werkt op een zeer professioneel niveau en streeft altijd naar perfectie. Anderen omschrijven Erin daarnaast als net en correct, ze heeft veel geduld en haalt altijd het uit beste uit zichzelf en de mensen om haar heen. Wij zien Erin op alle vlakken als geweldig voorbeeld voor toekomstige Interactief Vormgevers

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Erin is uitgeroepen tot ‘bureaumedewerker van het jaar’ voor haar werk in Het Bureau IV/MD: een onderdeel binnen de opleiding waarin studenten werken aan echte klantopdrachten (zie www.het-bureau.com). Ze pakt de opdrachten snel op. Ze werkt goed in een team, maar kan ook complexe internationale opdrachten zelfstandig tot een goed eindresultaat brengen! Haar opdrachtgevers bij Het Bureau waren zeer blij verrast met haar vakkundige werk en klantgerichte aanpak.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Natuurlijk vind ik het erg tof om genomineerd te worden, maar ergens ook wel gek dat ik gekozen ben. Ik zou mezelf namelijk geen ‘uitblinker’ noemen. Ik ben (op tijd) aanwezig, heb een proactieve houding in de les en zorg dat mijn opdrachten af zijn. Iets wat ik eigenlijk bij iedere student zou verwachten. Zeker aangezien er best wat lesgeld betaald moet worden."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ik denk dat ik na deze studie op zoek ga naar een baan. Ik heb hiervoor de opleiding Allround DTP afgerond en vind het na 2 studies denk ik wel goed. Toch sluit ik de mogelijkheid niet uit om hierna ook nog een HBO opleiding te volgen. Er is een aantal studies op de HKU of de Kunstacademie die me erg aanspreekt.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Erin is duidelijk één van onze beste stagiair(e)s tot nu toe. Ze heeft enerzijds een gedegen grafische kennis/achtergrond, maar is daarnaast niet minder enthousiast om ook de techniek in te duiken. Ze heeft zich in een snel tempo diverse programmeertalen eigen gemaakt. (HTML/CSS geleerd, responsive ontwikkelen met foundation, maar ook de basis van javascript/AJAX en zelfs PHP en MySQL). Na een vrij korte periode was ze zelfs in staat om zelf iets te ontwikkelen, waar al deze technieken in samen kwamen en heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een niveau waarop we haar, zeker voor front-end development, zonder problemen in kunnen zetten op projecten voor onze klanten.
Ook qua discipline, communicatie en werklust hebben we niets te klagen over Erin. Ze past zonder problemen binnen ons team en heeft altijd een positieve instelling. We zijn dan ook blij dat ze besloten heeft om ook haar tweede stageperiode bij ons te blijven." Arno Overbeek

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

We zijn trots op Erin. Ze heeft wat ons betreft de titel GLU Uitblinker 2017 meer dan verdiend. En we verwachten dat ze het in de landelijke verkiezing ver zal schoppen. We ziet het belang van het mbo-onderwijs in en is het bewijs dat een mbo-er zeker niet onder doet aan een hbo-er. Ze is het levende bewijs dat een technisch vak (coderen en programmeren) niet alleen voor jongens is weggelegd.

School: Grafisch Lyceum Utrecht
Adres:
Postbus 5066
3502 JB Utrecht
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Dubbele:punt Design
Adres:
Vijfzinnenstraat 6a
4201 JD Gorinchem
Telefoon:
0183-619186
Erin Blom
Erin Blom


Reacties (6)

 • Marsha van Haaften
  Hoi Erin, ik heb het geluk jou als stagiaire in ons bedrijf te hebben gehad toen ik nog bij Twin werkte. Toen was je al een topper en het verbaasd me dan ook niets dat je nu genomineerd bent. Ik duim voor je dat je wint en als je daadwerkelijk op zoek gaat naar een baan, laat het me weten!
  Groetjes Marsha
     vrijdag 20 oktober 2017 9:29
 • Ronald Kropf
  Je verdient dit!
     maandag 9 oktober 2017 17:38
 • Mattias
  Suc6
  ik hoop voor je dat je wint
     woensdag 13 september 2017 15:48
 • Nico Blom
  Lieve Erin, ook jouw trotse paps vindt dat jij dit verdient. Je bent gewoon een kanjer en dat moet iedereen op deze planeet even weten. Goed bezig meid, ga zo door !!!
     vrijdag 8 september 2017 0:22
 • Helga Buitelaar
  Ach lief je verdiend dit zo!! (maar ja ik ben je moeder he..die vinden dat altijd!!)
     woensdag 6 september 2017 12:48
 • Bjorn Overbeek
  Veel succes
     dinsdag 5 september 2017 18:36