Aantal stemmen

Geef me je stem en je hoort van me

Ik ben Demi Moss, studente Middenkaderfunctionaris Infra aan ROC van Twente
Doordat ik me altijd 100% geef, krijg ik meer voor elkaar. Het is dan ook belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Zowel op mijn stage als school werk ik graag samen. Hiermee hoop ik te inspireren.

Word ik de Landelijke Mbo Ambassadeur? Jij bepaalt!

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Demi

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Demi is dé Mbo Uitblinker van ROC van Twente omdat zij heel authentiek is. Zij heeft een enorme wilskracht en drive waarmee ze ook haar klasgenoten, docenten en haar collega's (tijdens haar stage bij Roelofs) wist te motiveren. Demi is een hele vrolijke meid, maar ook heel goed in haar werk! Op haar stage en op school liet zij zien dat ze absoluut geschikt is als werkvoorbereider binnen de infra. Ze laat zich niet van de wijs brengen. Ze blijft zichzelf en staat absoluut haar 'mannetje' in de wereld van de Infratechniek. Maar het allerbelangrijkste is dat Demi zichzelf blijft en ze een heel duidelijke boodschap heeft: 'volg je hart, doe wat je leuk vindt en sta daar ook 100% achter!' Dit alles maakt Demi dé Mbo Uitblinker 2017 van ROC van Twente.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Demi heeft bij Roelofs aangetoond zeer creatief te zijn en oplossingsgericht te werk te gaan. Binnen haar stageperiode heeft ze de opdracht gekregen te onderzoeken of er door hergebruik van materialen een in de omgeving passend ontwerp gemaakt kon worden. Ze heeft daarbij bekeken hoe er tegen lagere kosten en hergebruik van beschikbare materialen een betaalbaar alternatief plan opgesteld kan worden. Mede door deze uitkomsten, is er een praktisch uitvoerbaar plan ontstaan.
Meedenken, actief betrokken zijn op de werkvloer en doorpakken: dat gaat Demi bijzonder goed af!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Demi vindt het heel bijzonder om dit te mogen meemaken. Ze is heel benieuwd naar wat er komen gaat. Ze is een nuchtere en bescheiden Twentse jongedame. Maar we moeten haar zeker niet onderschatten. Zoals de HR-manager van de IKEA (jurylid tijdens de verkiezing) zei: "Ik zou jou direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Jij hebt iets heel eigens. Raak dat niet kwijt. Blijf bij jezelf!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Demi wil nog veel meer kennis opdoen over het vakgebied en daarom start ze in september 2017 met de hbo-opleiding Civiele techniek. Ze wil zichzelf ontplooien. Haar kennis verbreden. De techniek en de theorie leren combineren. Ze zou graag willen stage lopen in het buitenland. Genoeg plannen dus!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Demi bezit over een tomeloze ambitie en heeft als studieversneller aangetoond goed zelfstandig te kunnen werken. Door haar inzet heeft ze een jaar tijdswinst weten te behalen en kon zij de opleiding in drie jaar afronden.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Roelofs is harstikke trots op Demi. Ze is een harde werkster en een fijne collega. Ze werkt heel nauwkeurig. Haar collega's omschrijven haar als een vlotte meid. Heel welwillend en heel betrokken. Ze voorspellen dat Demi het nog ver gaat schoppen in de (Infra)techniek!

School: ROC van Twente
Adres:
Postbus 636
7550 AP HengeloLeerbedrijf: Roelofs
Adres:
Dorpstraat 20
7683 BJ Den Ham
Demi Moss
Demi Moss

ROC van Twente is trots op deze mooie authentieke hardwerkende studente!

Demi Moss wint de verkiezing
Demi Moss wint de verkiezing

Uit heel veel aanmeldingen werd Demi samen met twee andere studenten genomineerd. Met zijn drieen gingen ze de stijd aan. Maar uiteindelijk ging Demi er met de felbegeerde prijs vandoor! Zij werd, in de aanwezigheid van haar familie, klasgenoten, docenten en collega's, verkozen tot de Mbo Uitblinker 2017 van ROC van Twente!

Poster Demi
Poster Demi

Met deze poster voerde Demi campagne om stemmen te verzamelen!Reacties (6)

 • Bennie
  Dag Demi,

  Potverdorie wat ben jij goed geworden! Ik ken je nog van vroeger en dat ik dit nog mag meemaken. Goed bezig meis! Ik stem zeker op je!

  Groeten Bennie
     woensdag 1 november 2017 14:01
 • Dominique Wermink
  Heel veel succes!!
     donderdag 21 september 2017 22:19
 • Lotte Hospers
  Demi heel veel succes!
     donderdag 21 september 2017 21:57
 • Johwie Bos
  Demi, vanuit het ROC van Twente wil ik je veel succes wensen! Je bent een voorbeeld voor alle andere studenten in ons mooie ROC! Ga zo door en veel plezier!
     maandag 18 september 2017 22:18
 • Han Lansink
  Succes meid. Je verdiend het
     maandag 18 september 2017 20:40
 • Gerard Hoiting
  We zijn nu al trots op je, Demi.
  Veel succes je hebt er keihard voor gewerkt.
     donderdag 14 september 2017 22:58