Mbo'ers Pakken Aan laat zien dat mbo-studenten met twee benen in de maatschappij staan. Kijkers maken kennis met hun motivatie en hun talenten. Door een professionele jury worden ze onder meer beoordeeld op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo.

Waarom ambassadeur worden?

Voor deelnemende mbo-studenten (ambassadeurs) gaan allerlei deuren open. Ambassadeurs bouwen een netwerk op van medestudenten door het hele land, maken kennis met prijswinnaars uit het bedrijfsleven en komen in contact met uiteenlopende belangrijke Nederlanders. Tijdens het programma, maar ook daarna. Het is een onvergetelijke ervaring die bovendien goed staat op het cv van de student.Louise Babel

En de Landelijk Ambassadeur mbo? Die krijgt dé kans om op landelijk niveau iets voor het middelbaar beroepsonderwijs te betekenen en gezien te worden. Louise Babel (Grafisch Lyceum Utrecht) is in mei 2021 uitgeroepen tot Landelijk Ambassadeur mbo. Het is Louise's missie om inspirerende verhalen van (oud-)mbo'ers op te halen en te delen met de rest van Nederland. Dit doet zij middels haar eigen campagne! Houd onze website in de gaten en/of volg onze socialmediakanalen voor alle mooie verhalen die Louise deelt.

Aanmelden

Je kunt jouw school én student aanmelden voor Mbo'ers Pakken Aan.

Heb je vragen? Mail naar info@ditismbo.nl