Mbo'ers Pakken Aan laat zien dat mbo-studenten met twee benen in de maatschappij staan. Kijkers maken kennis met hun motivatie en hun talenten. Door een professionele jury worden ze onder meer beoordeeld op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo.

Waarom ambassadeur worden?

Voor deelnemende mbo-studenten (ambassadeurs) gaan allerlei deuren open. Ambassadeurs bouwen een netwerk op van medestudenten door het hele land, maken kennis met prijswinnaars uit het bedrijfsleven en komen in contact met uiteenlopende belangrijke Nederlanders. Tijdens het programma, maar ook daarna. Het is een onvergetelijke ervaring die bovendien goed staat op het cv van de student.


Clemens van den Broek

En de Landelijk Ambassadeur mbo? Die krijgt dé kans om op landelijk niveau iets voor het middelbaar beroepsonderwijs te betekenen en gezien te worden. Clemens van den Broek (Curio) is in mei 2022 uitgeroepen tot Landelijk Ambassadeur mbo. Het is Clemens zijn missie om te laten zien dat je kan worden wat je wilt, áls je maar wilt. Dit doet hij middels zijn eigen campagne 'Clemens ziet kansen'! Houd onze website in de gaten en/of volg onze socialmediakanalen voor alle mooie verhalen die Clemens deelt.

Aanmelden

Je kunt jouw school én student aanmelden voor Mbo'ers Pakken Aan.

Heb je vragen? Mail naar info@ditismbo.nl