Rens Hein
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Rens Hein van SintLucas

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Rens

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Rens is een jongen die gaat tot het uiterste om zo een product neer te zetten totdat hij tevreden is.
Zijn werk wordt sterk door zijn doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het kiezen van zijn eigen leerdoelen.
En dat resulteert werkstukken van hoogstaande kwaliteit.

Naast dat hij creatief en getalenteerd is, is Rens ook een jongen die prettig is in omgang, communiceert op het moment dat het nodig is, en zelfs in conflicten in zijn proces vriendelijk en professioneel blijft. En waar hij kan is hij ook nog eens behulpzaam richting medestudenten en school.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Rens heeft tijdens zijn stage een expositie ontworpen, geproduceerd en gedraaid tijdens de DDW 2014. Voor een eerste stage en kennismaking met de praktijk is dat naar mijn idee een ongekend goede prestatie.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

‘Dat ik genomineerd ben door het SintLucas zie ik als een groot compliment. En als een waardering voor mijn inzet, harde werken en behaalde resultaten. Ook vind ik het een eer om mijn opleiding te mogen vertegenwoordigen. Ik ben altijd al op een bepaalde manier bezig geweest met vormgeving. SintLucas biedt studenten veel kansen,met goede en enthousiaste docenten, een prettige sfeer en gezellige medestudenten. Dit alles maakt dat ik plezier heb in wat ik doe, ik haal er veel voldoening uit.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

‘In mijn stageperiode bij Studio René Siebum heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe het is om een ontwerpstudio te runnen. René heeft mij veel laten zien en ervaren. Hierdoor weet ik zeker dat ik door wil gaan in deze richting, zonder overigens een heel concreet beeld.
Het MBO kenmerkt zich door de korte lijn naar de praktijk. Er is een breed aanbod aan opleidingen. Ik heb een studie kunnen kiezen die echt bij me past en waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Voor mij een mooie basis van waaruit ik kan doorstuderen.’

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Reactie van Rene van Studio Rene Siebum:

Rens maakt voor mij niet alleen kans op uitblinker van het jaar, in mijn ogen is Rens uitblinker van het jaar. Hij heeft tijdens zijn stage bij mij laten zien dat hij een open vizier heeft en tegelijkertijd voldoende eigenwijs (in goede zin van het woord) kan zijn om naar oplossingen te zoeken. Hij laat zich op een positieve manier uitdagen en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de vragen die op hem afkomen. Hij ziet het werk en zorgt voor een goede werksfeer met een ongekende inzet (als je iemand moet vragen om naar huis te gaan, zegt dat denk ik voldoende).

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Reactie van Rene van Studio Rene Siebum:

De nominatie verbaasd me niet en is mijns inziens gezien het bovengenoemde meer dan terecht.

School: SintLucas
Adres:
Postbus 872
5600 AW Eindhoven
Telefoon:
040-2591391
Website:Leerbedrijf: Studio René Siebum
Adres:
Halvemaanstraat 22
5651 BP Eindhoven
Telefoon:
(0) 648177182


Reacties (7)

 • Nog een ouder van een St. Lucas student
  Geweldig! Heel veel succes. Zal voor je duimen.
     dinsdag 13 oktober 2015 22:00
 • Mees van den Ekart
  Ik heb Rens leren kennen in één dag. Wat ik daar uit van opmaakte was dat Rens enorm veel enthousiasme heeft voor zijn vak, passie en deelt dit maar al te graag. Ik zelf kreeg veel energie door zijn werkwijze en de persoonlijkheid van Rens. Het was een leuke en leerzame dag waar Rens mij liet zien hoe hij te werk gaat. Topper is hij en verdient de titel als geen ander!

  Succes!
     woensdag 8 juli 2015 10:45
 • Duufje
  Mooi gemaakte dingen verdienen support.
     zondag 5 juli 2015 23:16
 • Ouder van n st.lucas student
  Topper! Complimenten!!
     woensdag 1 juli 2015 20:22
 • marjo
  Leuk voor jou,Rens . Ik ken jou persoonlijk niet maar ik heb een zoon op St lucas in Eindhoven. Hij is ook erg serieus met zijn studie bezig. Daarom mijn steun heb je en ik hoop dat andere trotse ouders ook jou deze opsteker gunnen.
     dinsdag 30 juni 2015 16:05
 • Mirjam v bommel
  Regelmatig mag ik de werken v Rens zien, bewonderen en bevragen. Prachtig! Uitblinker word je niet vanzelf hoor! Hij werkt er hard voor. En ja hij heeft talent. Succes Rens
  Groeten
  Mirjam
     maandag 22 juni 2015 15:48
 • mathieu kersten
  Als leraar van groep 8 op de basisschool genoot ik al van zijn talenten en rekende ik hem nooit af op bepaalde leerprestaties.
  Topjongen.
     zondag 21 juni 2015 18:41