Tom Visser

Tom pakt aan!

Wordt Tom, student onderwijsassistent, van ROC ter AA de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Tom Visser

Deel mijn verhaalTom Visser


Interview met Tom

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Het eerste leerjaar was voor Tom héél pittig. Hij had veel zorgen voor en om zijn moeder en was constant met een half hoofd bij 'thuis'. Daarbij heeft Tom dyslexie, dus Nederlands en lappen tekst zijn voor hem echt lastig. Máár, Tom liet zich niet uit het veld slaan en ging naar bijles, zowel op school als bij een externe organisatie. Hij zet door, met enthousiasme, een flexibele houding en altijd die glimlach. Hoeft slechts een half jaar te verlengen om het verloren eerste jaar op te vangen: knap!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Tom's houding valt op! Het is een aanpakker, hij is sociaal, respectvol, stelt zich flexibel op, begripvol, geeft complimentjes, een heel prettig persoon. Als je dan kijkt naar wat hij op z'n bordje heeft gekregen de afgelopen jaren en wat hij in dit vakgebied met z'n dyslexie heeft moeten bijspijkeren, dan kun je alleen maar van een speciale prestatie spreken.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Tom vindt het gewoon heel leuk dat hij op deze manier wordt gewaardeerd!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Tom heeft al een baan aangeboden gekregen als onderwijsassistent bij De Eenbes waar hij nu stage loopt, en daar is hij heel blij mee. Doorstuderen naar een PABO-opleiding ziet hij niet zitten, dat wordt gezien de dyslexie te hoog gegrepen. En Tom zegt zelf ook "we moeten niet allemaal architect,directeur (of leraar) willen worden, daar is de maatschappij niet mee geholpen".

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Tom's positieve houding viel direct op. De aandacht die hij geeft aan de leerlingen, een kopieerklusje, het complimentje wat hij een leerling geeft... zó'n onderwijsassistent wil de Eenbes graag houden, dus er zijn al gesprekken geweest om hem na de opleiding in dienst te nemen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Creatief nadenken, sport & spel, de interactie, taken van de leraar uit handen nemen, of nog wat extra uitleg geven aan de leerlingen, het is zijn ding. Tom weet dat een job als onderwijsassistent hem 100% past!

School: ROC Ter AA
Adres:
Postbus 490
5700 AL Helmond
Telefoon:
0492 - 50 79 09
Website:Leerbedrijf: Eenbes Basisonderwijs, Kindcentrum Puur Sang
Tom Visser
Tom Visser

Student Onderwijsassistent

Tom Visser
Tom Visser

MBO-Ambassadeur 2019 ROC Ter AA

Team Zuid-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019