Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Hannah van der Weg van

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Hannah

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Hannah is een jonge moeder die er bewust voor gekozen heeft om het moederschap te combineren met school. Op deze manier wil ze optimaal aan haar toekomst werken. Hannah is hierdoor een voorbeeld voor veel andere jongeren die in hetzelfde schuitje zitten.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Hannah volgde Ondernemeracademie. Gedreven heeft ze haar bedrijf in baby schoentjes LaMiniMe.nl opgericht. Als ondernemer heeft zij een netwerk opgebouwd en ervaring opgedaan als ondernemer.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

“Op deze manier kan ik aan andere mbo-studenten laten zien dat niets onmogelijk is”

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Hannah hoopt komend jaar een doorstart te maken waardoor zij parttime kan ondernemen vanuit huis en parttime bij een werkgever kan gaan werken.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hannah heeft laten zien dat als je doelen stelt en daar je focus op houdt je tot ongekende resultaten kan komen. Ze heeft niet de eenvoudigste weg gekozen om een diploma te halen. Naast en tijdens de studie richtte zij succesvol haar eigen studentenbedrijf op, en wist zij ook nog voldoende tijd vrij te maken voor haar gezin. Hannah heeft mij laten zien wat ondernemen is en hoe je dat doet!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Hannah heeft haar studentenbedrijf uitgeoefend in de Open Design Garage. Een bolwerk waar innovatieve ondernemers gevestigd zijn. Zij wist zich als student zich zeer goed te profileren als ondernemer.

School:
Adres:

Leerbedrijf:


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (8)

 • corry Parlevliet
  Ik vind het geweldig dat je als moeder dit voor elkaar krijgt. Geweldig! Je bent een voorbeeld!
     vrijdag 30 september 2011 7:24
 • Piet en Janny van der Weg
  Lieve Hannah, als jouw opa en oma zijn wij trots op je en hopen, dat jij wordt uitverkozen tot de Uitblinker van het jaar. Je verdient het!!
     woensdag 17 augustus 2011 18:01
 • Carmen
  wouw, wat een goed filmpje, heel duidelijk en open, zoals jij bent. Ik ken je als lieve moeder en sociaal mens... jouw filmpje spreekt boeken! Succes, ik ga voor je duimen.
     dinsdag 16 augustus 2011 14:07
 • Kies beroepsonderwijs.nl
  Fantastisch en proficiat met je nominatie; wie weet lukt het je om de beste van Nederland te worden. Mocht je mee willen dingen naar een andere fantastische prijs: ontwerp mee aan de EDWIN van der SAR Bokaal. Kijk voor info op: www.kiesberoepsonderwijs.nl. Succes met de competitie!
     woensdag 3 augustus 2011 14:20
 • Remco
  Hannah, we zijn heel trots op jou als uitblinker!! Dat dit maar een extra boost mag zijn een succesvolle carrière! En behalve die van ROC ID College, ben je natuurlijk de uitblinker van het héle land! ;-)
     donderdag 21 juli 2011 10:29
 • Ciska Horn
  Het ondernemen zit je in het bloed. Zulke kanjers hebben we nodig in de toekomst! Je bent een voorbeeld voor anderen. Jij kunt preseneteren als geen ander, ik heb alle vertrouwen in je.
     woensdag 6 juli 2011 15:39
 • nop koch
  Hannah, je bent voor mij een topper, ik heb je zien presenteren tijdens de MBO uitblinker van ROC ID College, meid wat was dat knap!
     woensdag 6 juli 2011 9:31
 • marissa humme
  hoi hannah,
  je bent mijn opvolgster!
  je filmpje is super en je gaat het helemaal maken,
  ik geloof in je!
  groetjes Marissa Humme
     maandag 4 juli 2011 9:01