maandag 8 juli 2019

Beste leerbedrijf en praktijkopleider in jouw provincie?

Wat is het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van jouw provincie? Voor studenten in het mbo is leren in de praktijk een belangrijk onderdeel van de opleiding. Om dat te benadrukken wordt er elk jaar een wedstrijd gehouden welke bedrijven dit jaar hierin hebben uitgeblonken.

Uit alle aanmeldingen is nu een keuze gemaakt door een jury van het SBB, een belangrijke organisatie dat leerbedrijven keurt. Voor elke sector is er per provincie een nominatie op een bedrijf gevallen.

De jury van de prijs heeft geen gemakkelijke opdracht gekregen, want er werden wel 1600 bedrijven voorgedragen voor de titel beste leerbedrijf en beste praktijkopleider.

Finale

Uiteindelijk zal tijdens de Dag van het mbo uit acht leerbedrijven en acht praktijkopleiders het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van heel Nederland bekendgemaakt worden. Tijdens dit evenement, op maandag 18 november, strijden drie studenten voor de titel Landelijke Ambassadeur mbo 2019. Dit alles is dan live te volgen op youtube.com/ditismbo.


Bekijk hier de beste leerbedrijven en praktijkopleiders van 2019 per provincie.