woensdag 25 september 2019

Voorspel je toekomst op de onderwijsbeurzen

Ben jij je aan het oriënteren op een studie? Dit studiejaar staat de mbo-portal voor studie- en beroepskeuze KiesMBO.nl op verschillende onderwijsbeurzen. Op de stand ‘Voorspel je toekomst’ kun jij op futuristische wijze je hand laten lezen, waarna je met een adviseur praktijkleren van SBB in gesprek gaat over je toekomst.

Op de stand van KiesMBO.nl leer jij als aankomende mbo-student meer over de sectoren en maak je kennis met erkende leerbedrijven. De adviseurs vertellen je bovendien over de informatie op de mbo-portal, kansrijke opleidingen en het vinden van een stage of leerbaan.

Internationale stages en leerbanen
KiesMBO.nl staat dit jaar voor het eerst ook op de BuitenlandBeurs. Daar kunnen adviseurs jou helpen met het vinden van een internationale stage of leerbaan. Verder geven ze informatie over het waarderen van buitenlandse diploma’s.

Door heel Nederland
De stand ‘Voorspel je toekomst’ staat op verschillende locaties in Nederland:
- Onderwijsbeurs Eindhoven op 27 en 28 september
- Onderwijsbeurs Noordoost op 4 en 5 oktober
- BuitenlandBeurs op 22 en 23 november
- Studiekeuzebeurs Midden op 22 en 23 november
- Studiebeurs West op 6 en 7 december

Voortdurend geactualiseerd
KiesMBO.nl is in opdracht van het ministerie van OCW ontwikkeld door SBB in samenwerking met de MBO Raad, de VO-raad, het georganiseerd bedrijfsleven en jongerenorganisaties. KiesMBO.nl wordt voortdurend geactualiseerd met cijfers en informatie van de scholen en SBB over beroepen, opleidingen en de arbeidsmarkt.


Voorspel je toekomst op de onderwijsbeurzen