Volg jij volgend jaar een mbo-opleiding? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

maandag 14 mei 2018

Het zijn spannende weken! Je zit in het laatste jaar van het vmbo of de havo en bent bezig met je schriftelijke examens. Je hebt je al aangemeld voor een opleiding bij een mbo-school, bent blij met deze keuze en dat wil je graag met andere delen. Klopt dat? Dan is Dit is mbo op zoek naar jou!

Onder de naam Dit is mbo maken studenten, docenten en medewerkers uit het middelbaar beroepsonderwijs duidelijk wat het mbo is en hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn voor onze samenleving. Dat doen we bijvoorbeeld op deze website en via onze social media-kanalen.

Deel jouw verhaal

Dit is mbo wil in een aantal portretten (toekomstige) studenten volgen: vóórdat zij aan de mbo-opleiding begonnen, tijdens de opleiding en bij de afronding. Voor jou een mooie kans om op een landelijk platform jouw verhaal te delen. Jouw verhaal is namelijk interessant voor andere (toekomstige) mbo-studenten.

Supporter van het mbo

Als supporter van het mbo reserveren we voor jou een VIP-plek op het ambassadeursgala tijdens de Dag van het mbo. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan vóór vrijdag 15 juni 2018 aan via info@ditismbo.nl. Beschrijf in jouw e-mail kort wie jij bent, hoe oud je bent, waar je woont en welke opleiding je gaat doen. Dan nemen we contact met je op!Volg jij volgend jaar een mbo-opleiding? Dan gaan we graag met jou in gesprek!