Verslag van de eerste bijeenkomst door een van de 43 Uitblinkers van 2016

maandag 13 juni 2016
Vrijdag 10 juni was de dag dat ik de eer had om mijn 42 mede mbo-toptalenten/uitblinkers te mogen ontmoeten. Om half zeven al in de auto richting Kaatsheuvel. De dag waar we allemaal op gewacht hadden.

Het duurde niet lang voordat iedereen de klik met elkaar had gevonden. Wat een geweldige mensen heb ik ontmoet! Allemaal stuk voor stuk speciaal en ieder zijn eigen talent en verhaal.

De dag startte met speeddaten met de jury. Hier moest je met drie juryleden twee minuten lang over jezelf vertellen. Een hele lastige opdracht want twee minuten is erg kort! Hierna heb ik deel mogen nemen aan een social media training. Hierbij leer je hoe je om moet gaan met journalisten en hoe je met interviews om moet gaan en deze kan voorbereiden. En als laatste hebben we onze campagne gestart! Over de campagne zal nog meer op facebook komen. En als allermooiste afsluiter mochten wij hierna met zijn allen de Efteling in!

5 September mogen we elkaar eindelijk weer zien op het mbo diner van SBB. Dit is de dag dat het stemmen mag beginnen. Wie er op de grote uitreiking op 24 november ook wint. Ik voel me nu al een winnaar. Want ik heb vandaag een super dag gehad met hele geweldige mensen!
Ik wil graag iedereen bedanken voor de super gezellige maar ook leerzame dag!

Sharon Schleepen, Gilde Opleidingen

Verslag van de eerste bijeenkomst door een van de 43 Uitblinkers van 2016