woensdag 27 februari 2019

Skills the finals 20 tm 22 maart 2019

Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die plaatsvindt onder de noemer ‘Dit is mbo’ voor de promotie van het beroepsonderwijs.

Wat is Skills The Finals?
Skills the Finals biedt zowel jongeren als docenten inspiratie. Je kunt vakwedstrijden bezoeken om zo een beeld te krijgen van het vakmanschap binnen het mbo. Skills The Finals is hét evenement waar (beroeps)onderwijs samen komt met bedrijfsleven.

Wanneer is Skills The Finals?
Van 20 t/m 22 maart 2019 staat Amsterdam in het teken van de nationale kampioenschappen vakwedstrijden voor het vmbo en mbo van WorldSkills Netherlands. Voorafgaand aan de finales hebben duizenden leerlingen en studenten meegedaan aan voorrondes, provinciale kampioenschappen (vmbo) en kwalificatiewedstrijden (mbo), om uiteindelijk een van de duizend finalisten te worden die van 20 t/m 22 maart strijden om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied.

 Uitslagen voorrondes
De eerste #skillsheroes Nederlands kampioenen en nationale finalisten zijn bekend! Bekijk alle uitslagen hier: http://www.skillsheroes.nl/uitslagen-finale-2019/

Docentenworkshops
Tijdens Skills The Finals wordt er niet alleen aan jongeren gedacht, ook po-, vo- en mbo-docenten kunnen hier alle dagen terecht voor inspirerende workshops om hun kennis te verbreden en zich te professionaliseren op het gebied van LOB, het beroepsonderwijs, de arbeidsmarkt en het inbedden van Skills in het curriculum. Om jezelf te verzekeren van een plek, dien je je vooraf aan te melden. Geef in het inschrijfformulier voor Skills The Finals aan dat je interesse hebt, dan sturen wij je een e-mail met meer informatie.


Skills the finals 20 tm 22 maart 2019