donderdag 18 april 2019

Save The Date voor Skills The Finals 2020!

Save The Date!

De datum én plaats voor Skills The Finals 2020 zijn bekend! Van woensdag 4 t/m vrijdag 6 maart 2020 gaat in Leeuwarden dit driedaagse beroepenevent plaatsvinden met finales van Skills Talents en Skills Heroes. WorldSkills Netherlands zal het beroepenevent in Leeuwarden organiseren in samenwerking met ROC Friese Poort, andere partnerscholen, -organisaties en sponsoren. Skills The Finals maakt ook deel uit van ‘Dit is mbo’ om het beroepsonderwijs te promoten.LOB-Experience
Tijdens Skills The Finals draait het niet alleen om de finales van de vakwedstrijden. Kom met je po-, vo- én/of mbo-klassen naar Skills The Finals en laat je leerlingen en studenten zich oriënteren op en voorlichten over beroepen, studiemogelijkheden en vakwedstrijden.

Noteer het in je onderwijskalender
Dus plan het bezoek alvast in en zet dit NK voor beroepen én de LOB-Experience direct in je onderwijskalender voor het schooljaar 2019-2020! Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten voor updates. Mocht je meer willen weten ga dan naar de website van WorldSkills Netherlands of Skills The Finals.

Inspireren
Wil je weten hoe de afgelopen editie verliep?
Zie deze compilatiefilmpjes van Skills Talents en Skills Heroes en inspireer jouw leerlingen, studenten en collega-docenten voor een bezoek!

Image

Graag tot ziens bij Skills The Finals 2020
in Leeuwarden!