dinsdag 29 september 2015

Record aantal stemmen op de Uitblinkers!

Dinsdagmiddag heeft het aantal stemmen op de Uitblinkers een record aantal bereikt! Met nog iets meer dan twee weken tot de finale van de Uitblinkersverkiezing zijn nu al meer stemmen uitgebracht dan afgelopen jaar. De teller staat op 41.822 ten opzichte van het totaal aantal van 41.673 van vorig jaar.

Tot 12 oktober 23:59 uur kan via de website van Dit is mbo gestemd worden op de 47 Uitblinkers van dit jaar. Uit de online stemming én een speeddate met de vakjury, die meetelt voor 25%, komt een top 10 Uitblinkers. Deze 10 talentvolle mbo’ers maken op donderdag 15 oktober tijdens het Uitblinkersgala 2015, in het bijzijn van hun ouders, collega-studenten, docenten en schoolbestuurders onderling uit wie zich Landelijke Uitblinker 2015 mag noemen. Minister Bussemaker van Onderwijs (onder voorbehoud) en Jan van Zijl, voorzitter MBO Raad, reiken de prijs uit.

14e Uitblinkersgala
Het Uitblinkersgala is een initiatief van Dit is mbo, onderdeel van de MBO Raad, en wordt dit jaar voor de 14e keer georganiseerd. Doel van het gala is te laten zien dat het mbo barst van het talent en een vorm van onderwijs is om trots op te zijn. Een Uitblinker is een student die zich vanwege een bijzondere prestatie tijdens zijn of haar opleiding of stage heeft onderscheiden.

Aanmelden voor het Uitblinkersgala, dat plaatsvindt in Hart van Holland, Nijkerk kan nog tot 9 oktober via de aanmeldlink in de uitnodiging.


Record aantal stemmen op de Uitblinkers!