Evenementen

27
aug

Opening mbo-jaar 2018

Locatie: ROC Tilburg
maandag 27 augustus 2018 14:00-16:00
Vanaf komend studiejaar start een nieuwe traditie in het mbo: de officiële opening van het mbo-jaar. De opening, steeds georganiseerd in een andere regio, is een memorabel moment voor studenten, medewerkers van mbo-scholen, met betrokkenheid van (lokale, regionale en landelijke) partners als het bedrijfsleven en de overheid. De opening wordt georganiseerd onder de vlag van Dit is mbo: een mbo-school zal gastheer zijn. De MBO Raad organiseert, coördineert en betrekt de andere scholen.

19
nov
Dag van het mbo

Dag van het mbo

Locatie: Orpheus, Apeldoorn
maandag 19 november 2018 09:30-20:00

De Dag van het mbo is een feest voor het hoofd en het hart. ’s Ochtends en ’s middags kunnen onderwijsprofessionals in Theater Orpheus in Apeldoorn presentaties volgen van sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven, dan wel experts van het ministerie van OCW of het onderwijs.  Daarnaast zijn er kleinere sessies waarin deskundigen de diepte in gaan en waar praktijkervaringen worden gedeeld.

Als slot van de Dag van het mbo kun je naar het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs van het jaar gekozen worden. De titels worden toegekend aan studenten, een praktijkopleider en een leerbedrijf.