Rosalie Kats

Rosalie pakt aan!

Wordt Rosalie, student apothekersassistente, van Regio College de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Rosalie Kats

Deel mijn verhaalRosalie Kats


Interview met Rosalie

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Ik zie vaak dat studenten slimmer zijn dan ze zelf denken of waar ze voor weg worden gezet. Ik wil dat iedere student in zichzelf gelooft zoals ik in mijzelf geloof. En op deze manier wil ik er voor zorgen dat het mbo imago veel beter word, want tenslotte kan Nederland niet zonder mbo’ers

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Momenteel ben ik voorzitter van de studentenraad en heb ik in mijn rol als voorzitter al meerdere dingen geregeld, ook ben ik vorig jaar uitgekozen als ambassadeur van het Regio College en ben ik Uitblinker 2019. Verder help ik andere studenten rond om en met school zonder 1 van deze titels te gebruiken, ik help graag ook gewoon als Rosalie en niet per se als voorzitter of ambassadeur.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Heel erg leuk! Ik kijk er super erg naar uit om het mbo te representeren en mijzelf te profileren als ambassadeur van het mbo.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ik wil heel erg veel doen in de toekomst, waar ik nu ook allemaal heel erg druk voor bezig ben. Maar 1 van die dingen kan ik er wel makkelijk uit pakken en dat is wat ik nog steeds het langst wil: cardioloog worden. De rest komen we vanzelf wel achter naarmate het behaald wordt. :)

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Volgens Pascal ben ik een uitblinker omdat ik mijzelf, onze raad en de school goed kan presenteren, de school kan helpen en met goede ideeën kom. En dat ik naast school nog heel veel andere dingen doe.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Het stagebedrijf is enorm trots op Rosalie dat zij de Uitblinker van het Regio College is geworden. Ook binnen Van der Valk is zij een enorm gemotiveerd en inspirerend persoon die altijd met vernieuwende ideeën komt en zich voor de volle 100% inzet.

School: Regio College
Adres:
Cypressehout 99
1507 EK ZaandamLeerbedrijf: Van der Valk Oostzaan/ Amsterdam
Rosalie Kats_Winnaar Uitblinkersgala 2019
Rosalie Kats_Winnaar Uitblinkersgala 2019

Rosalie Kats is uitgeroepen tot Uitblinkers van het Regio College 2019.

Rosalie Kats en Pascal Wortmann
Rosalie Kats en Pascal Wortmann

Rosalie samen met haar scout Pascal Wortmann.

Team Noord-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019