Projectinformatie Foto's / Video's School

Theaterproject Else

Project rondom de theatervoorstelling Else, de gouden eeuwigheid. Studenten van verschillende opleidingen van Deltion College zijn betrokken. Niet alleen van de opleiding Artiest, maar ook Grafische Vormgeving, maar ook technische opleidingen helpen mee (decor), Podiumtechniek, Facilitair, Mode en Horeca. Rondom de voorstelling organiseert Deltion verschillende activiteiten, zoals gastlessen en exposities. Ook hierbij ondersteunen studenten en docenten van Deltion College.
Theaterproject Else is toegevoegd door op 24 februari 2015

Reacties (2)

  • Gilberto
    Superleuk! Ben sinds kort volger van Miranda, erg toffe creiates ! Vooral haar vondst van het bedeinde (wiegje op zijn kop) vind ik erg leuk!grtz.Colien
       zondag 6 maart 2016 17:32
  • Shaikh
    Dat moet een mooie avond geweest zijn! Het ziet er op bemeedatlriaal in ieder geval erg fijn uit. Daar zat vast en zeker ve9e9l voorbereidingstijd in, voor jullie allemaal. Ik hoop dat jullie allen genoten van de avond zelf en nu lekker met elkaar kunnen mijmeren in alle rust. Ik zag al een foto op twitter voorbij komen van Maantje Piet die in slaap was gekukeld in de kinderstoel. Ahw. Lief.
       dinsdag 1 maart 2016 22:50